Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس،«هستی» پیش از این کاندیدای بهترین ویدیوآرت جشنواره ESMoA Video Art لس آنجلس شده بود. و در بیش از ده جشنواره بین المللی به عنوان نماینده ایران حضور داشته است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، انیمیشن «هستی»  به صورت دو بعدی و طی شش ماه طراحی و اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم از محصولات مدرسه کارگاهی سینما و شرکت فیلمسازی گلبرگ فیلم است.عوامل این انیمیشن عبارتند از نویسنده و کارگردان: علی زارع قنات نوی، انیماتور: بهاره پیش آهنگ  مشاورفیلمنامه:جمال میرصادقی تدوین صدا: علی زهتاب زاده مدیر تولید: محمد حسن پور، لی اوت و استوری بورد: بهاره پیش آهنگ، منشی صحنه: سمانه زارع، طراح بک گراند: بهاره پیش آهنگ ، جلوه های ویژه بصری: : علی لاوری منفرد ، طراحی و ترکیب صدا: کامیار بهبهانی، تیتراژ: علی زهتاب زاده و بهاره پبش آهنگ، ، دستیار کارگردان: سجاد زارع، مجری طرح: محمد جواد زارع قنات نوی، دستیار تهیه: حامد زهتاب زاده، مشاور:کریستینا بودلر، اندی کرشنر، مینا جواهربین تهیه کننده: علی زارع قنات نوی. همچنین انیمیشن «بین المللی»  به داستان حمله ای تروریستی به یک کنسرت موسیقی می پردازد که گروه کُر با پایداری و اجرایشان تروریست را مجبور به عقب نشینی و تسلیم و تغییر می کنند  این انیمیشندر بیش از ده جشنواره بین المللی به عنوان نماینده ایران حضور داشته است. عوامل انیمیشن «بین المللی»  عبارتند از: نویسنده و کارگردان: علی زارع قنات نوی، طراح و انیماتور: بهاره پیش آهنگ ، مجری طرح: محمد جواد زارع قنات نوی، مدیر تولید: محمد حسن پور، دستیار کارگردان: سجاد زارع، دستیار تهیه: حامد زهتاب زاده، مشاور پروژه :علی زهتاب زاده، آرمان پیش آهنگ و مینا جواهربین تهیه کننده: شرکت فیلمسازی گلبرگ فیلم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند
  • توصیه عجیب بهرام بیضایی به بهاره رهنما
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟